19 Ağustos 2013 Pazartesi

The master's sun



    Bir kaza sonucu hanım kızımız hayaletleri görmeye başlar, geçmişi nedeni ile tam bir buzdolabına dönüşmüş jönümüzde hiçbirşeye inanmamaktadır ve korku nedir bilmez yolları çakışır ve ikili bir anlaşma yapaaar.
     Korku dizisi ,hemde komedi romantik. Hem eğlenceli olup hemde korkutucu olan the master's sun tam akşam bu günde geçti az oturayım dediğinizde gidecek bir dizi .
    Kore dizilerinin en sevdiğim yanı kısa sürüyor hemde haftada iki bölüm ,öle aşkı memuru gibi de göbeğinizden çatlatmaz , çizgi film mantığı vardır çoğunda iyiler,iyi niyetliler,doğrular hep kazanır, kötü niyetliler filmin sonunda adam edilir, yani bir ton negatif yüklenmezsiniz.
    Çok film izlemişliğim var kaliteli gerçek hayattan alma hikayeler,kurgular ,dehşet sahneler vesaire , ama bazılarını hiç hatırlamak istemem zira gerçek hayatı yansıtma fikrinin arkasında zaten öyle olmuş kötü olayı hatırlatıyorsun, yetmedi bide yalandan sahneliyosun , bütün dünyada tabi hepimiz içinde bööön bööön bakıyoruz sonrada insan aklında kalan iğrenç bi çentik. 
   İyiler de izledikleri ,yaşam korkusu olarak kalır , kötülerin önüne yine kötü bir örnek , neymiş gerçek hikaye.
   Oğluma hamileliğimle beraber televizyon ve insanı geren her türden film yada diziyi bünyem red etmeye başladı. 
    Uzak Doğu dizilerinide pozitif yaklaşımla olduklarından seviyorum, yani izledikten sonra yay gibi , olmuyorsunuz .toooz pembe hikaye acıklı da başlasa güzel bitiyor  , filan. 
    Master's sun'nın korku yüzdesi bile biraz fazla bana sanki , arada elimi ekrana kapatıyorum:))))
  Ödleeem ödsek:))) ama akşam filmi olarakta  çok eğlenceli .
    3 kere yatıp yine uyuyamayınca bari yazı yazayım dedim Ramazan'da metabolizma saatim bozuldu , napcaaam yaaa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder