27 Eylül 2015 Pazar

 

Ailecek Okulluyuz....

   İki senelik öğrencilik maratonu bitti dgs oldu ,olacak sonuç,yerleştirme derken yaz geçti ,2 kardeşimde öğretmen oldu atandı onların telaşı merakı,benim İstanbuıl ünv. yerleşmem ,oğlum 3. sınıfa kızım ana sınıfına derken ailecek okulluyuz bu yıl .
    Yarın okullar açılıyor .Her Türkiye annesi bilirki bu maraton başlıyor demek ;kıyafeti ,beslenmesi dersi,ev işi, o ,bu derken bide sabahçıyız bu yıl dakik olmak dahada mühim oluyor bu sebepten.Çocuklar okula bende kendi ev telaşıma ,dersime  derken programlı olmanın önemi büyük bu yıl .Hani zaten öyleyim dicem ama yok oda yetmez süper  anne gadget (dedektif gadget  gibi) olmak lazım.Şöyle aynı anda birkaç kol ile birsürü iş halletmek . Heleki yerinde duramayan ,sıkılan habire atıştıran iki blander'ınız  varsa.İşin kötüsü bu ikisinin kapama düğmesi yok :) Blenderlar arası savaş evde oluşan tsunami etkileri ,acil anne müdahelesi gerektiriyor.Bu durumlar oluyorsada,''canım kardeşim! ,canım abimm! ''diyerek  birbirlerine yapışıp ayrılamadaklarıda olmuyor değil.
      Bu yıla dair endişelerim  varsada .öğrenme heyecanım ,çocuklarımın bu yaşlarını görebiliyor olma mutluluğum o endişeleri unutturuyor .İnşallah cümleten bu yılı sağlık ,mutluluk ,ve başarı ile geçiririz.Hepimize hayırlı olsun.:)
 

1 yorum: