24 Ağustos 2012 Cuma

alzaimer 'a mı gidiyorum ,leyla 'lıkta zirvemi...

        

tamam yapım gereği hep biraz unutkan olmuşumdur yada acıkın dikkatsiz, ama bu sene unutkalık tavan yaptı .bilenziğimi ,kaybettim -buldum ,kitabımı ,kaybettim -buldum ,kızın ,eşyalarını kaybettim -buldum,onu unuttum bunu unuttum vesaire.
          sağolsun eşimin de ben den aşağıkalır yanı yok ,bu konuda en azından 6 sene önce benim hafıza daha iyi durumda idi ama şimdi kendimle beraber 4 kişinin ihtiyaçları ve eşyasını toplamaktan  artık sınırı aşıyor bu unutkanlık bazende unutmadığım şeyleride artık ben unutmuşumdur diyerek üstüme alınıyorum.
        bizim evin 3 anahtarı var biri yedek ne olur ne olmaz anahtarı,geçen gün hazırladım çocukları ama biri kapıda spor ayakabısından şikayet edip bağırıyor diğeri ben arabayı çıkarana kadar tahammül edemediğinden bağırıyor ,abimiz kardeşi ağlıyor diye daha çok bağırıyor ,üstüne birde anahtar yok amanın ara ara yok kız kucağımda kendime kıza kıza kanter içinde bir yanda çocukları motive ediyorum .Neyse krizi aşamadık kendimi de çocukları da sakinleştirdim  ,tekrar eve girdik eşimede birşey demeyeyim dedim artık oda bıktı benim eşyaları koyduğum yeri hatırlayamamdan(6 sene önce ise diil kendim onun neyi nereye bıraktığını bile unutmazdım)
           akşam eşim geldi eve bi baktım çantasından benim anahtarımı ve yedek anahtarı çıkardı,ondan az evvelde yakınımız onun onlarda kalan anahtarını getirmişti ,anahtarlar saat 8 civarı evde toplandı :)bense anahtarsızlıktan  bütün gün kendime kızarak geçirmiştim üzerime yapışan unutkanlığa ne kadar sahip çıkmışım ki   hali hazırda kendimi günah keçisi yapmışım.
        bu gün kaybettiğim eşimin doğum günümde aldığı gümüş bir kolye ,yüzük vardı onları buldun kızın kaybettiğim sandığım emzikleri çantanın gizli yerleri varmış hiç haaberim yok ordan çıktı .
           ama unutkanlık  tavan yaptığım dediğim fotoğraf makinem halen kayıp .Ama biraz moralim düzeldi biyerler den çıkacağına dair inancım arttı .
          kullandığım b 12 kutularını doktorcuğumun kafacağızna mı fırlatsam yoksa eczanenin çakma b 12 satma ihtimali varmı ,yerlerde sürünen kan değerlerim yüzünden yine tıpış tıpış teste gitsem mi..
          Yediğim kan iğnelerinin yerlerinin acısı halen geçmedi ki !
           yinede bu gidişe bir dur demeli fazla sorumluluk varsa üstünüzde herşeyi hallediyorum sanmayın ,başka bir yerlerden gidiyor demekki :)benim güncel hafızama olduğu gibi:)
                                                                                          sevgiler 
                                                                                                       sahra
          

2 yorum:

  1. sadece biraz daha dikkatli ve düzenli olmalısın sonra hiç sorunun kalmaz,inş kaybettiklerini bulursun,bulamazsanda can sağlığı,çocuklarının,başının sadakası olsun..ne diyelim sağlık olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okul başladığından beri benim kafa biraz düzelmiş:)

      Sil