15 Temmuz 2013 Pazartesi

Sahur ve kitap...

Ablamdan arakladığım kitaplardan biri nar ağacı , Nazan bekiroğlu'nun hoş bir anlatımı var yorum yapacak kadar illerlemesemde sahur ile namaz arasında başladım sonunda , yerleşme işlerim bitti.o kadar zamandır robota bağlamış bir şekilde uğraşıyorum ki oturmak kendime vakit ayırmak iğreti  dürüyor  üzerimde nerdeyse ,işim bittiği zamanlarda bile evin içinde dönerken buluyorum kendimi ,yada çocukların peşinde bir düzen kısır döngüsünde .Biraz elimi aklımı bağlamam lazım. 
     Normale dön ,normale dön metabolizmacığım ,aklım,idrakim v.s.y.:))
Normalim sanki normalde :) sanki ayaklarını uzatıp oturan bir insan oldum şimdiye kadarda ,kendimden beklediğim şeye bak.:)
      Oturacağım , okuyacağım , oturdum okuyorum ,nar ağacı ,hiçte  zor değilmiş mmm  demek böyle birşey  oturmak ,:) sessizlik ,huzur ,çocuk bağıntısı yok , kendi kendine kendi iç sesiyle bambaşka mmmmmmm ...  
       Aaaaaa. Yusuf niye kalktın !  3:30 da  ağızımdan değilde sadece aklımdan oturucam dedim çocuk uykusundan uyandı yok yok oturmak haram bana ,Çocuklar tazı gibi peşimde ,robota bağla sen gene bacım (kendime söylüyorum)  mesayi bugün erken paşladı:)))

2 yorum: